Friday, 18 January 2013


Vitamin E Shaklee ~ Menghangatkan Hubungan Intimasi??

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any diseasePernahkah anda mengalami situasi seperti gambar ini?? Ataupun anda sering menghadapinya sewaktu ingin bersama suami atau isteri anda?? Jawapan saya...YA...saya pernah mengalaminya...Ini berlaku kerana saya menyusukan anak saya....Kebanyakan ibu yang menyusukan anak, akan melalui perkara ini...Tapi saya tak kata semua ya...sebahagiannya...memang akan melalui fasa ini..dan saya mengakuinya...Hal ini terjadi kerana ibu menyusu yang mempunyai kandungan hormon prolaktin (hormon menyusu) yang lebih tinggi berbanding hormon seks/ kewanitaan mereka...Jadi mereka akan berasa dingin untuk bersama....

Jika anda juga mengalaminya, jangan biarkan...Kita perlu berusaha untuk memperbaikinya....Sudah tentu kita mahu memberikan yang terbaik untuk suami dan anak-anak kita bukan?Kadang-kadang masalah sebegini sebenarnya boleh menggugat hubungan suami dan isteri...Jangan biarkan ia berlarutan...Semua masalah pasti ada penyelesaiannya..Cuma kita mahu mencuba ataupun tidak..Itu sahaja... (^_^) Nak tahu apa lagi yang isteri boleh buat untuk para suami, jom klik sini..

Pernahkah anda tahu bahawa Vitamin E ialah Vitamin Kesuburan dan sangat membantu dalam menghangatkan hubungan intimasi? Di kalangan pengamal vitamin E Shaklee, kami menggelarkannya "Vitamin Asmara", ataupun, "Vitamin Malam Jumaat"...Jom kita lihat, kenapa Vitamin E Shaklee digelar sebegitu...

Fungsi Vitamin E sebagai Vitamin Kesuburan:
Meningkat kesuburan lelaki & wanita, menstabilkan hormon produktif lelaki & wanita, serta meningkatkan kuantiti & kualiti sperma bagi kaum lelaki.

Fungsi Vitamin E sebagai Vitamin Asmara:
Ia juga diberi nama jolokan sebagai "vitamin seks", Vitamin E memainkan peranan yang penting untuk kesihatan seksual di mana ia membantu menghasilkan hormon seks serta merangsang libido. Ada juga sesetengah wanita yang menjadikan Vitamin E sebagai 'pelincir' ketika melakukan hubungan seksual.

Peranan Vitamin E Untuk kesihatan seksual lelaki:
* Lebih tenaga (seksual)
* Ereksi yang lebih lama
* Lebih mudah terangsang
* Libido yang lebih kuat
* Orgasma yang lebih kerap dan bersemangat

Peranan Vitamin E Untuk kesihatan seksual wanita:
* Lebih tenaga (seksual)
* Lebih mudah terangsang
* Libido yang lebih kuat
* Untuk menstabilkan hormon seks/ kewanitaan, terutama bagi ibu menyusu yang mempunyai
kandungan hormon prolaktin (hormon menyusu) yang tinggi.

Vitamin E Shaklee ~ natural & dilengkapi selenium

Jika anda ingin mencuba dan merasai kelebihan Vitamin E Shaklee ni, jangan segan-segan untuk hubungi saya

creditSaya adalah pengedar sah Shaklee [id  907481].. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya.


Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya Nor Asila melalui SMS/Call ke 012 6722762 untuk maklumat lanjut. Jom Like FaceBook Luvdsilsila untuk mengetahui TIPS kesihatan terkini!!

No comments: