Monday, 18 February 2013

WOWWW !!!! BERAT TURUN DENGAN CINCH SHAKLEECINCH SHAKE MIX
================

Kenapa shaklee cinch terbaik untuk mereka yg ingin berdiet/turunkan berat badan?

Setiap kali anda minum Shaklee Cinch, anda akan mendapatkan 24gram protein, 24 jenis vitamin & mineral penting & 6gram serat larut. Ini penting kerana protein digunakan untuk menaikkan kadar metabolisma & juga membakar kalori. Makanan yg kaya dengan protein juga boleh menahan kelaparan, yg mana boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan antara waktu makan.

Tidak lupa juga kepada LEUCINE yg merupakan nutrisi penting didalam cinch untuk keperluan tubuh kita.

Adakah anda faham kepentingan protein ketika berdiet? sb tu ada sesetengah produk selain shaklee sangat menyarankan pengambilan protein sahaja ketika berdiet. Makanan yg kaya dengan protein juga boleh menahan lapar, dengan itu dapatlah anda berdiet & menurunkan berat yg anda ingin kan.

Kami di shaklee telah menyediakan set diet sihat semulajadi tanpa buatkn anda dihalang daripada memakan apa yg anda inginkan. (tp makan pada kadar yg patut2 yea, kata nk diet hehee) - BERDIET DENGAN PRODUK SHAKLEE ANDA BOLEH MAKAN NASI yeaahhhh (^__^)

.:: CINCH (cafe latte/vanilla/chocolate) + LECITHIN SHAKLEE + HERB LAX ::.


Kebanyakan diet, akan menyebabkan anda kehilangan lemak & otot. Apabila kehilangan otot, anda kehilangan keupayaan untuk membakar lemak & merendahkan kadar metabolisme anda.

OTOT = METABOLISME

Ingat ia, protein berkualiti digunakan untuk membina otot & otot lah menaikkan kadar metabolisme & juga membakar kalori.

so apa tunggu lagi JOM BERDIET & SIHAT dengan CINCH SHAKE MIX!!!!credit
Saya adalah pengedar sah Shaklee [id 907481].. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya.


Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui SMS/Call ke 012 6722762 untuk maklumat lanjut. Jom Like FaceBook Luvdsilsila untuk mengetahui TIPS kesihatan terkini!!

No comments: