Thursday, 28 February 2013

RESDUNG : JERAWAT MENYERANG
Pastinya anda yang mempunyai masalah resdung akan merasa rimas.. lebih-lebih lagi dengan kehadiran jerawat yang tidak di undang. SHAKLEE juga menawarkan set rawatan resdung/jerawat yang sangat murah dah insyaAllah berkesan.
 
Vitamin C
*********
 - Membantu pembentukan kolegen yang penting untuk menguatkan sel-sel tisu dalam badan. Kolagen adalah sejenis protein yang menyusun tubuh manusia. Kolagen adalah struktur yang terlibat dalam pembinaan tulang, gi...gi, sendi, otot dan kulit.
- antioksida yang baik
- membantu pulihkan sel akibat luka / jerawat.

B Complex
**********
- Mengandungi B2 iaitu Riboflavin yang dikenali sebagai beauty vitamin.
- Bagus untuk kulit berminyak, whiteheads, blackheads, parut dan kulit kering.
- atasi kelesuan

 Vitamin E
*********
- anti oksida yang penting untuk melawan radikal bebas dari memusnahkan sel
- anti aging vitamin
- merawat dan mencerahkan parut
- membantu kemusnahan vitamin A dan C
- membantu penyerapan oksigen
 
 

Untuk mendapatkan kesan yang terbaik, boleh juga tambahkan Energizing Soy Protein (ESP) secara berasingan. Fungsi ESP adalah untuk menyokong pembentukan kolagen, sekaligus menjadikan kulit lebih anjal, kenyal, gebu dan putih berseri. Ingat, protien adalah makanan kepada sel-sel badan kita.


 
 
Saya adalah pengedar sah Shaklee [id 907481].. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya.

Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya
Nor Asila melalui SMS/Call ke 012 6722762 untuk maklumat lanjut. Jom Like FaceBook Luvdsilsila untuk mengetahui TIPS kesihatan terkini!!

No comments: